Currently online
5 members & 16 visitors


I am a 60-year-old Male
Country: United States
Interested in meeting or talking to: Male


I am a 47-year-old Male
Country: United Kingdom
Interested in meeting or talking to: Male


I am a 41-year-old Male
Country: United States
Interested in meeting or talking to: Female


I am a 26-year-old Male
Country: United Kingdom
Interested in meeting or talking to: Anyone
Advertisement
ConvaTec - Less Pressure More Protection
Advertisement
ConvaTec - OstoMySecrets
Advertisement
ConvaTec - EASE Strips
Meet and talk to 19,873 OstoMates.
Meet and talk to 19,873 OstoMates.

Wrong Things?

Posted: Tue Jan 01, 2019 3:13 pm

What the heck is going wrong? It's telling me to press the reload button, which I have no idea where that is? Also NO jpg pics I am trying to add , are coming up now?! I was doing fine when I first joined, now apparently, I am not doing it right?! Every time I try to add a pic now , it comes up a black pic? And to reconfirm or something it says to push the reload button ? HELP ?! 

Posted: Tue Jan 01, 2019 4:51 pm

ask bain, he is the tech savy guy on this site. sorry i cant help you personally

Advertisement
ConvaTec - Moldable Technology
Advertisement
ConvaTec - OstoMySecrets
Posted: Wed Jan 02, 2019 2:48 am

Hello AKUMA. I have had the same sort of problems in the past. Unfortunately, I too am not brilliant when it comes to computer technology. However, in the past, I have found that messaging the site administration has come up with some quite understandably explanations for my tech problems. Contacting admin is reasonably easy as there is as 'CONTACT US' heading in the top right-hand corner of the home page. All you need to do is to follow the instructions on how to message them.

NB: I guess when  they say that the photo format is not supported, that you would need to change the format.  I have this problem  with other sites I visit but, if it helps, I have found that most of them accept PDF. 

Best wishes

Bill

Posted: Thu Jan 03, 2019 9:02 pm

AKUMA,

  The site can be picky about the format as Bill said.  It also depends on if you're trying to upload photos from your phone, tablet or PC.  What device are you trying to upload photos from?

Bain

Posted: Fri Jan 04, 2019 6:25 pm

I wonder if it is the site having an issue. I could read anything yesterday and it wouldn't even allow me to sign out, so I remained logged in but couldn't post until I logged in tonight, even though I could see my name in the currently online.

 

Posted: Fri Jan 04, 2019 7:58 pm

This has happened to me several times. This site is very finicky.

Posted: Sun Jan 13, 2019 2:54 pm
Ty all.. Just having a hard time learning this new tablet! Every time I try to put up a new pic, it just comes up a black blob.. No pic? And I only have a choice of what has been taken by the camera on the tablet! I can't even get any pics from Facebook?. Oh well. I'll keep trying when I have the patience. Have a nice day! 😀
Posted: Mon Jan 14, 2019 12:23 pm

AKUMA,

  You could try to go to the site via the browser instead of using the mobile version.  Or, use a PC to upload the photos.  Just a thought.

 

Bain

* Please, do not post contact information like email, Facebook or MySpace account, or phone number. It will be removed by the Administartor.
All times are GMT - 4 Hours